روانشاسی در دنیای مد
اطلاعات کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



لینک دوستان
نویسندگان
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان javdane و آدرس javdane.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 75
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 6
:: باردید دیروز : 10
:: بازدید هفته : 29
:: بازدید ماه : 138
:: بازدید سال : 138
:: بازدید کلی : 1558
روانشاسی در دنیای مد

درباره روانشناسی مد بیشتر بدانید

 

برخلاف کلیشه‌ی جنسیتی که زنان بیشتر از مد آگاهی دارند و بیشتر از مردان آرایش می‌کنند، مطالعات ثابت کرده است که مردان ازنظر توانایی انتخاب لباس‌ها و نحوه‌ی دیده شدن در جمع ،نسبت به زنان متکی‌به‌نفس‌تر هستند.

در این مقاله به بررسی تأثیر انتخاب‌های پوششی ما بر روی زندگی روزمره‌ی خود پرداخته و به چگونگی تفسیر انتخاب‌های ناخودآگاهِ ما ،از سوی دیگران اشاره خواهیم کرد.
کمد لباس‌هایتان چه چیزی در مورد شما می‌گوید؟

لباس‌ها همیشه و به‌اندازه امروز آینه‌ی تمام نمایی از ویژگی‌های شخصیتی ما نبوده‌اند. بااین‌حال انتخاب لباس پس از پیشرفت‌های فنی در طول قرن‌ها به اهمیت واقعی خود دست پیداکرده است.

در جوامع و تمدن‌های اولیه ،هدف اصلی لباس پوشیدن گرم نگه‌داشتن بدن بوده است ؛درحالی‌که امروزه وابستگی ما به لباس‌ها به‌منظور زنده ماندن و یا لزوما برای گرم نگه داشتن خود کاهش یافته است. لباس‌ها از یک دارایی فیزیکی به‌سوی یک نماد اجتماعی توسعه یافته‌اند. آن‌ها به ما کمک می‌کنند تا آن‌گونه که دوست داریم دیده شویم.

در بسیاری از جوامع نحوه‌ی پوشش نشانه‌ای از سلیقه و ثروت فردی است. برای مثال: اقتصاددانی به نام جورج تیلور در سال ۱۹۲۶ با استفاده از شاخصی به نام شاخص طول دامن (Hemline Index)، به‌وضوح به این موضوع اشاره می‌کند. به گفته‌ی تیلور هم‌زمان با ورود یک کشور به دوره‌ی رکود و پذیرش سیاست‌های اقتصادی انقباضی (ریاضتی)، علاقه‌ی زنان به استفاده از لباس‌های بلندتر بیشتر می‌شود واین درحالیست که در زمان شکوفایی اقتصادی نتیجه برعکس بوده و طول دامن کوتاه‌تر از قبل می‌شود.

دومین عامل مهم در انتخاب لباس، حاصل میلیون‌ها سال تکامل در گونه‌های مختلف است. مسئله‌ی انتخاب جفت در روانشناسی تکاملی ،به این موضوع اشاره دارد که رفتار ما به‌مانند بسیاری از حیوانات، تحت تأثیر تلاش‌های ما برای یافتن جفت و زاد و ولد است.

پوشش برای تحت تأثیر قرار دادن!

نخست اجازه دهید که به ایده‌ی چگونه تحت تأثیر قرار دادن شریک زندگی بپردازیم. یک مطالعه از سوی ژوزف بنز ،در دانشگاه نبراسکا، بر روی بیش از ۹۰ زن و مرد در رابطه با روشی که آن‌ها شریک خود را در زمان آشنایی فریب می‌دهند انجام شد. محققان دریافتند که هر دو جنسیت تمایل به استفاده از فریب به هنگام آشنایی دارند؛ اما هدف‌های آن‌ها متفاوت است.

مردان سعی به تحت تأثیر قرار دادن طرف مقابل از طریق تأکید بر دارایی‌های خود را دارند. برای مثال: آن‌ها در مورد موقعیت مالی خود اغراق کرده و یا این که سعی در آماده نشان دادن خود برای پذیرش یک تعهد دارند. بااین‌حال زنان در رابطه با به تصویر کشیدن اندام خود دست به فریبکاری زده و در مورد ویژگی‌های بدنی خود به‌منظور جذب طرف مقابل سعی درفریب طرف مقابل می‌کنند. در هر دو گروه، پوشش نقش مهمی در فریب یکدیگر دارد.

حالا به سراغ نکات کلی شخصیتی درمورد نحوه لباس پوشیدن افراد می پردازیم.البته باید این را درنظر داشته باشیم که این نکات کاملا کلی هستند و نباید افراد را صرفا به همین دلایل قضاوت کرد.

لباس های تنگ: افرادی که لباس های تنگ میپوشند، عموما افرادی مغرور و زود رنج هستند. همچنین افرادی بسیار جذاب ، شایسته و معقول اند.

لباس های گشاد: افرادی که لباس های گشاد میپوشند، افرادی بخشنده هستند که به هیچ وجه حسود نبوده و دوستان زیادی دارند. افرادی فداکار و صادق نیز هستند.

لباس های تیره: افرادی که لباس های تیره میپوشند، عموما افرادی خودخواه بوده و بسیار خونسرد هستند. به ندرت عصبانی می شوند و و سلیقه ی خوبی در انتخاب لباس دارند.

لباس های روشن: افرادی که لباس های روشن میپوشند ، افرادی فداکار و صادق هستند. افرادی مهربان و شوخ طبع هستندکه عاشق صلح و صفا و ارامش اند.

سبز پوش ها :انتخاب رنگ سبز برای لباس معمولا نشان دهنده آن است که صاحبان آن ,شخصیتی قوی واراده ای بالا دارند .در تصمیم گیری ها خیلی محکم عمل کرده و تا حدی خود رای و مغرورند .این افراد اعتماد به نفس بالایی دارند ودر کمک به دیگران پیشقدم می شوند.

آبی پوش ها :اکثر آبی پوشها دارای نگاهی عمیق بوده وشخصیتی حساس وشفاف دارند .این افراد به راحتی فکر وعقیده ی خود را به دیگران منتقل می کنند وبه همین دلیل نیز شجاعت وجرات ویژه ای هم از خودشان نشان می دهند . آنها زندگی را زیبا دیده وبیشترین تلاش را برای استفاده بهینه از آن می کنند.

مشکی پوش ها :بیشتر اوقات انتخاب رنگ مشکی نشان دهنده آن است که آنها افرادی رویایی هستند که در فضایی شاعرانه زندگی می کنند ودر عین حال بسیار دست ودلبازند وتلاش میکنند با هر آنچه دارند به کمک دیگران رفته وآنها را درمشکلاتشان یاری کنند.آنها بسیار اجتماعی ،ظریف وساده پسند هستند.

قهوه ای پوش ها:این افراد سمبل مهربانی و محبت هستند.برخی روان شناسان می گویند که رنگ قهوه ای هر چه تیره تر باشد، مهر ومحبت صاحبش بیشتر است.این افراد بسیار خونسردند وتقریبا هر چه را که می خواهند به راحتی تصاحب می کنند.آنها در بدترین شرایط نیز می توانند بهترین تصمیم ها را بگیرند.

سفیدپوش ها :افرادی که لباسهای سفید را دوست دارند ،انسانهای خوش قلبی هستند وهمیشه به دنبال دوست می گردند.این افراد معمولا از کودکی روی پای خود بزرگ شده ودوست ندارند به دیگران تکیه کنند . در موقعیت های کاری ، همیشه در حال ساختن نردبانی برای بالا رفتن از آن هستند ؛ چرا که معتقدند از هر فرصتی باید استفاده کرد.

منبع:naskeh.ir



تعداد بازدید از این مطلب: 292
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

نویسنده : admin
تاریخ : شنبه 1 دی 1397
نظرات
مطالب مرتبط با این پست

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








درباره ما
به وبلاگ من خوش آمدید
منو اصلی
پیوندهای روزانه
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید